ECTS edzés

Elite Challenge Training System

AZ ECTS-RŐL

Röviden

Az Elite Challenge Training System (ECTS) alapvetően az Elite Challenge program mozgásrendszeréből és fizikai követelménytámasztásából kiindulva, a Különleges Erőkre és a speciális egységek operátorai által is használt komplex test- és képességfejlesztő gyakorlatrendszerre jellemző vonások figyelembe vételével került kialakításra. Lényege, hogy az erő- és állóképesség fejlesztéssel párhuzamosan, hibrid környezetben (Föld, Víz, Levegő), hosszan tartó fizikai és pszichés terhelés elviselésére készíti fel a résztvevőket.

Szintek

Az ECTS az edzéseken, edzőtáborokon és összevonásokon kívül, egy hatfokozatú vizsgarendszert is tartalmaz, melynek teljesítésével bárki alkalmassá és képessé válik az Elite Challenge pokoli 120 órájának teljesítésére is. A vizsgaszintek időben és terhelésben is egyre növekvő igénybevételt jelentenek, melyben az első két szint még kétdimenziós (Föld és Levegő), míg a többi négy már háromdimenziós (Föld, Víz, Levegő) feladatsorokat tartalmaz.

Az edzésről

Az ECTS edzések különös figyelmet fordítanak a hatékony egyéni képességfejlesztés mellett a csoportos feladatok egyénre gyakorolt fejlesztő hatásaira is, melyeket az edzésmódszereink különböző formáinak és a speciális katonai jellegű testnevelés jellemzőinek kombinálásával érünk el. Az edzések során a hagyományos kör- és intervallum edzéseken, valamint az erő- és állóképesség fejlesztésen felül, a funkcionális képesség és mozgáskultúra fejlesztés is hangsúlyt kap. Épp ezért a szárazföldi edzésekkel párhuzamosan, a résztvevők vízi és akadálypálya feladatsorokon keresztül kapnak további képességfejlesztő képzéseket.

 

 

Az edzésre való feljelentkezéshez előbb be kell jelentkezned. A bejelentkezéshez kattints ide.