“JEDI” KÉPZŐ (7-13 éves gyerekeknek)

Péntekenként elindul a JEDI-KÉPZŐ, vagyis egy olyan óratípus, ahova minden olyan 7-13 éves gyerkőcöt várunk, akik adott sportágukban nemcsak technikailag, de erőnlétileg is kiválóak szeretnének lenni.
Hogy ez miért nagyon fontos, és mit fogunk csinálni az edzéseken? Íme:
Fiúk és lányok egyaránt óriási fejlődésen mennek keresztül a 6-18 éves korig tartó évek alatt. A core (törzs) izmok megerősítése az iskolai tanórákon való ülés ellensúlyozásra, illetve a törzsközpontunk teherbírásának erősítése a későbbi hát és derékfájdalmaktól is megvédi majd őket.
Erőnléti edzés mindenkinek kell, függetlenül attól, hogy milyen sportágat választunk is a gyermeknek! A vázizomzat megerősítésének számtalan előnye van és behozhatatlan előnyre tesz szert gyermekünk ha már gyermekkorban elkezdjük őt célzottan erősíteni és edzeni. Azért beszélünk általában arról, hogy 7 éves kortól érdemes ebbe belevágni, mert itt már az idegrendszer is és az izomzat is készen áll a fókuszált terhelésre!
A saját-testsúlyos, funkcionális gyakorlatok lesznek ebben a leghatékonyabb megoldásunk, hiszen ez az edzésmódszer nem köti meg az izmokat és engedi nőni a csontot a megfelelő ütemében. A szalagokat és a ízületeket pedig erősíti, így véd a sport közben vagy játék közben előforduló sérülésektől. Tökéletes alapot ad és bármilyen sportág alá aládolgozik.
A BODYROPE edzőheveder használata csak megkönnyíti az edző és a gyermek munkáját is, mert egy konkrét támpontot és segítséget ad a mozgás tanulására a gyakorlatok elsajátítására.
Érkezhetsz bármilyen sportágból, referenciánk is széleskörű :
Zalaegerszegi Kerékpáros SE
Gála Társastánc Egyesület
Szinkronkorcsolya Egyesület
Andráshida SC NBIII.

Ha nem sportolsz (még vagy már), akkor meg éppen emiatt itt a helyed! ??

Az edzésre való feljelentkezéshez előbb be kell jelentkezned. A bejelentkezéshez kattints ide.