OKOS SPINNING

Manapság egyre nehezebb a gyerekeket kiszakítani a tabletek, telefonok, számítógépek bűvköréből, pedig a szabadidő minőségi eltöltésére, a sport, a mozgás szeretetére gyermekkorban kellene nagy hangsúlyt fektetni. Az egészséges életmódra nevelés a gyerekek testi-lelki fejlődése szempontjából rendkívül fontos! A rendszeres testmozgás nemcsak az állóképességet és erőnlétet javítja de valóban okosít, javítja a koncentrációs készséget, önfegyelemre, kitartásra nevel!
A kerékpározás az egyik legkedveltebb mozgásforma a gyermekek körében, viszont az időjárási viszonyok ilyenkor kevésbé alkalmasak e hobbi űzésére. A spinning program egy zenére végrehajtott, csoportos terem- kerékpározási tréning, melyet edző irányít. Ciklikus sport volta miatt life-time jellegű, a terhelés nagyon jól, adekvátan adagolható nemtől, kortól és edzettségi állapottól függően.
Az “okos” spinningre 140-145 cm magasságtól és betöltött 10. életévtől lehet jelentkezni. Ezen az órán csak gyerekek vannak, ahol a tekerésen kívül a csapatszellemet erősítjük és a jó hangulatot biztosítjuk. Itt nem az a cél, hogy élsportolókat neveljünk ki, hanem hogy az iskoláskorú gyerekeket egészségesen megmozgassuk.
Az edzésre be kell jelentkezni!
Az óra 45 perces.

 

Az edzésre való feljelentkezéshez előbb be kell jelentkezned. A bejelentkezéshez kattints ide.