Veszprémi Bori

“There’s no fate but what we make for ourselves.” (Terminator II.)

A jó tanuló, de állandóan a veszélyt kereső, fára mászó, görkorizó gyerek egyszer csak révbe ér, mikor 10 évesen egy kiváló mesternél karate tanulásra adja a fejét.
Önfegyelmet, kitartást tanul, és versenyeken indul.
A legkifinomultabb harcművészet iránti szenvedélye, a keleti filozófiák iránti elkötelezettsége megpecsételik sorsát.
Útját a legnagyobb, legtiszteletreméltóbb testnevelő tanárok egyengetik: Bozó Tamás, Varró Dezső, Lang Mária, Szikszay György, Dr. Varga Zoltánné.
Elvitathatatlan, hogy neki is ezt a pályát szánta az ég.

Hiba viszont mindig csúszik a számításba. Sportsérülés miatt rehabilitációra kényszerül. Megismerkedik a gyógytornász szakma szépségeivel… Aztán hallgatóként már a nehézségeivel is.
Csodálatos dolgokban van része, látja az általa mindenek felett állónak tartott emberi testet olyan dimenziókban, ami örök szemléletváltást hoz, mát tudja, hogy nem hiába tett esküt a gyógyításra a Pécsi Orvostudományi Egyetemen.
A prevenciót, a prehabilitációt választja, hogy segítsen elkerülni olyan betegségek kialakulását, melyek a helytelen és mozgásszegény életmód talaján alakulnak ki.

Jógát tanul Bálint Jánosnál, Fit Ball tréner oklevelet szerez Antal Miklósnál, Iron Boxing koncepciót Tatarek Rezsőnél, Freestyler instruktorit Földvári Zsófinál, majd Freestyler Master Trainer, hivatalos magyarországi kiképző lesz, Ultimate Sandbag trénerként örökre hálás marad mesterének Ágh Csabának, aki a világ legkreatívabb funkcionális eszközének hírnöke, elvégzi a Bodyrope Training System oktatóképzését és ezzel egy olyan rendszer birtokába jut, amely tökéletes szabadságot biztosít a test számára. A deepWORK koncepció elsajátítása pedig új megvilágításba helyezi az állóképességi edzés fogalmát.
Mindig is valami egészen rendkívüli és egyedi kihívás teljesítése motoszkált a fejében, így nem volt kérdés, hogy megpróbálkozik az Amazon Challenge végrehajtásával.
Soha nem vonzotta a csoporthoz tartozás élménye, ám az ELITE 100 tagság egy olyan közösséghez tartozást jelent számára, ami segítségével megvalósíthat olyan álmokat, amelyek élete mozgatórugóját adják. Lojalitás, bajtársiasság, önmegvalósítás.

 

„Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed” ( Terminator II.)

Veszprémi Bori

szakmai vezető-Moveland